Vi upprepar förra årets succé - den svenska versionen av Targa Florio!

Targa florio Svezia 20 maj 2017! Du som har en klassisk sportbil eller annat intressant fordon är välkommen till Haninge och Södertörn. Vi har lagt en 12-mila bana på kurviga, backiga asfaltvägar i naturskön miljö som påminner om den klassiska Targa Florio, Sicilien. Körtid ca 2,5 timmar.

Vi kommer att bjuda in märkesklubbar och hoppas att vi får se minst ett fordon av alla märken.

Vi tar emot max 200 startande. Årets bilevent går i mål på Årsta slott i Haninge. Anmälningsavgiften är 400:- SEK, betalas till Bankgiro 365-9000 Hoffsten Motor AB senast 14 maj 2017. Ange registreringsnummer och bilmodell vid betalning!

Vinnarna meddelas per telefon/mail och priserna skickas, ev. vinstbeskattning betalas av vinnarna

Arrangören RAISAB förbehåller sig rätten att utse startande fordon och friskriver sig från alla insidenter som kan uppstå under dagen. Respektera hastighetsbegränsningar, detta är ingen hastighetstävling! Vi försöker göra detta till ett årligt event och utveckla det löpande. Vi är tacksamma och lyhörda för Era synpunkter. Vi hoppas Ni får en trevlig dag med med många nya upplevelser, detta är inget affärsmässigt event, utan utförs av människor med hjärta för bilsport! 

Passa på att motionera Din klenod som oftast inte får röra på sig tillräckligt! Ladies and gentlemen, start your engines the race is on!

Välkomna!
RAISAB, Ola Hoffsten, Lars Thorén och Peter Lindh.